T. 0497 512502 E. info@hatecheersel.nl
Ma-Vr 08:00 - 17.00 Za - Zo Gesloten
Hatech EerselEen bijzonder groot assortimentSectorenFacom PRO dealerElektrische machinesContact

Hatech Eersel

De Industriële Groothandel van de Kempen

Learn More

Een bijzonder groot assortiment

Ons assortiment is onder te verdelen in 9 groepen, lees meer ....

Learn More

Sectoren

Voor elke sector zijn wij een meerwaarde, dat hebben we in de afgelopen 26 jaar mogen bewijzen

Facom PRO dealer

Al meer dan 26 jaar zijn wij PRO dealer van Facom

Learn More

Elektrische machines

Een ruim assortiment in elektrische gereedsschappen, voor elk doel een oplossing

Contact

Geïnteresseerd, neem contact met ons op

Learn More

Historie

sjefriek
 

 

 

Sjef & Riek voor Hatech Hapert B.V.

 

Hatech Service wagen

 

 

 

 

 

 

 

Hatech Eersel een trotse historie binnen de Kempen

Na jarenlang DGA te zijn geweest van HUVA BV, besluit Sjef (J.) Hakkens een andere kant op te gaan. Weg uit de autobranche en meer richten om de vraag om v-snaren en lagers te leveren aan bedrijven. Het blijkt een goede beslissing, want op 26 augustus 1990 opent Hatech Hapert B.V. voor het eerst haar deuren aan de Wijer 19a te Hapert, onder hartstochtelijk oog van oprichter J. Hakkens, verkoopt / adviseert Hatech Hapert B.V. de specialist (grootbedrijf) en de vakman in hen behoeften. Welke behoefte ??? Al jaren heeft de Kempen een grote behoefte aan toelevering technische onderdelen, denk hierbij aan lagers, riemschijven, kettingen, tandwielen etc. Het blijkt direct een succes, veel bedrijven hebben Hatech Hapert B.V. ontdekt en kennen hen weg naar ons toe. Hetgeen wat direct wordt ondervonden is SERVICE. Service in kennis, service in advisering en service in levering. Hatech Hapert B.V. is een echt familiebedrijf; echtgenoot van Sjef, Rieky Hakkens is tevens volop aanwezig binnen het bedrijf en later wanneer de kinderen groter zijn, zijn Dirk en Hein ook veelvuldig aanwezig en daar waar ze kunnen helpen ze pa en ma.

 

 

De "familiaire"aanpak met bijbehorende kennis blijkt te werken richting bedrijvig Kempen. Zeker wanneer Hans Kroezen zich binnen Hatech nesteld. Hans brengt een bijzondere hoop kennis met zich mee, kan zich volledig inleven in de klant en waar de klant mee bezig is. Door ondermeer deze twee factoren barst Hatech uit z'n voegen in het pand te Hapert, de winkelruimte staat inmiddels zo vol met dagelijkse bestellingen van klanten en winkelvoorraad. Tijd om naar een grotere locatie aan te gaan. Deze wordt al snel gevonden op de Koperslager 16 te Eersel. De naam Hatech Hapert B.V. wordt tevens aangepast naar Hatech Eersel B.V. In deze periode blijft Hatech zich door ontwikkelen en het assortiment uit breiden. De klantenkring blijft groeien en nog altijd houden we het motto SERVICE hoog in het vaandel. Wat maakt die service, een punt hiervan is dat Hatech Eersel B.V. uw bestelde artikelen komt leveren, defect gereedschap komt halen en leveren. Hiertoe rekenen wij niets. Service!! In de loop der jaren wordt het assortiment verder uitgebreid.

De verhuizing naar het nieuwe pand komt het bedrijf te goede, nog meer klanten weten zich een weg te vinden naar DE technische groothandel.

 

 

Al vanaf het begin helpen "de jongens"(Hein en Dirk) mee in het bedrijf, met plezier en passie helpen ze pa en ma verder, naast hun studie. Want hen studie staat voor pa en ma voorop. Uiteindelijk komt Dirk na zijn studie in het bedrijf werken, met zijn kennis van metaalbewerking en machinebouw komt dit zeer goed van pas. De nieuwe technieken zijn Dirk niet onbekend en hij kan dan ook goed met de klanten meedenken. Hein heeft niet de intentie om binnen Hatech verder te gaan en besluit een andere koers te vatren. Met het "aantrekken" van Dirk komt er een vernieuwde frisse wind in het bedrijf. Hij ziet nog meer mogelijkheden voor grootbedrijf en de vakman en spring hier direct op in. Met de achtergrond (kennis) die Dirk mee brengt, specialiseert Hatech zich nog meer op bedrijvig Kempen en ontpopt zich als Industrieel Groothandel.

Tot op de dag van vandaag zijn beide heren nog altijd werkzaam in het bedrijf. Met evenveel passie en plezier als waar zij de eerste dag mee binnen kwamen. Service ... staat voorop en dat blijft u merken.

 

 

Heden te dage is Hatech Eersel B.V. sterk aanwezig binnen de Kempen en wordt zelfs opgemerkt daarbuiten, iets waar niet de ambitie lag. Echter, Hatech Eersel B.V. is de klant bijzonder graag van dienst. Met de voortdurend nieuwe ontwikkelingen binnen de bouw- en industriële branche blijven we voorop lopen, zorgen we voor kennis binnen en buitens huis. Een compleet team van 8 personen staat dagelijks klaar voor de klant, want ...... geen enkele machine (-fabriek) mag stilstaan, stil staan kost immers geld.

Inmiddels is Hatech ook aanwezig op de digitale snelweg, denk hierbij aan LinkedIn, Facebook en zelfs een nieuwsbrief. Meer informatie hier omtrent, neem contact met ons op.