T. 0497 512502 E. info@hatecheersel.nl
Ma-Vr 08:00 - 17.00 Za - Zo Gesloten
Hatech EerselEen bijzonder groot assortimentSectorenFacom PRO dealerElektrische machinesContact

Hatech Eersel

De Industriële Groothandel van de Kempen

Learn More

Een bijzonder groot assortiment

Ons assortiment is onder te verdelen in 9 groepen, lees meer ....

Learn More

Sectoren

Voor elke sector zijn wij een meerwaarde, dat hebben we in de afgelopen 26 jaar mogen bewijzen

Facom PRO dealer

Al meer dan 26 jaar zijn wij PRO dealer van Facom

Learn More

Elektrische machines

Een ruim assortiment in elektrische gereedsschappen, voor elk doel een oplossing

Contact

Geïnteresseerd, neem contact met ons op

Learn More

Wie zijn wij

Service

Service staat en heeft altijd bij ons hoog in het vaandel gestaan. Wat verstaan wij onder service, het beste is om dit zelf te ondervinden. Echter snelheid van handelen met kwaliteit en kennis, dat kunnen we u al verklappen.

Kwaliteit

Kwaliteit staat samen met Service voorop, hetgeen wij u leveren moet van de beste kwaliteit zijn. Daar staan wij voor. U mag dan ook van ons alleen maar kwaliteitsproducten verwachten, iets anders leveren wij u simpel niet.

Kennis

Kennis maakt macht, mede daarom trachten wij altijd van alles op de hoogte te zijn. Onze kennis is met name gericht op de bouw, metaal-industrie en machinebouw. Met regelmaat heeft het Hatech team trainingen cursussen om op de hoogte te blijven van alle noviteiten.

Ontzorging

Uw machines moeten niet stil staan, want stilstaan kost geld. Daar denken wij graag met u in mee. Wij komen dan ook de goederen GRATIS bij u afleveren [binnen een straal van 25km]. Bekijk hiervoor ook maar eens onze referenties.

Over Hatech Eersel B.V.

Hatech Eersel B.V. is een groothandel in technische bedrijfsonderdelen en gereedschappen. De organisatie heeft een scherpe focus op de metaalindustrie met meer dan 15 jaar ervaring in de sector. Als geen ander beseft Hatech dat apparatuur die stil staat, geld kost. Vandaar dat Hatech 24 uur per dag en zeven dagen in de week bereikbaar is.
Hatech is gevestigd op industrieterrein ‘de Koperslager’. In het pand, met een oppervlakte van 520 vierkante meter, vindt u de verkoopbalie en de reparatiewerkplaats. Daarnaast is er
een enorme ruimte waar de voorraad technische bedrijfsonderdelen en gereedschappen zijn gerangschikt.

Uitgebreid assortiment

Het assortiment is onder te verdelen in 7 hoofdgroepen: allerlei soorten lagers, aandrijftechniek waaronder kettingen, snaarschijven, tandwielen en V-snaren. Daarnaast is een uitgebreid assortiment hand-, elektrisch- en pneumatisch gereedschap voorradig alsmede lijmen, borgingen en bevestigingsmaterialen.

Kennis en ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring in de sector in combinatie met hart en liefde voor het vak maken Hatech tot een deskundige partner voor industriële bedrijven. Wanneer u voor een bepaald technisch vraagstuk staat neemt u met ons contact op. Samen onderzoeken wij de mogelijkheden en selecteren wij de juiste oplossing. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Snelheid

Hatech levert vrijwel uitsluitend aan industriële bedrijven, voornamelijk in de Kempen. Er zijn in de Kempen veel bedrijven die machines bouwen waarvoor Hatech onderdelen levert. Ook bedrijven met een eigen technische dienst behoren tot de klantenkring van Hatech. Vervangingsonderdelen moeten vaak snel geleverd worden. Het ruime assortiment en levering uit voorraad maken dit meestal mogelijk. Indien noodzakelijk komt onze eigen koerier het direct bij u bezorgen. Zijn er speciale wensen dan weten wij de kortste weg om hieraan te voldoen.

Innovatie

Iedereen weet dat de techniek niet stilstaat; integendeel.
Hatech steekt veel tijd in het bestuderen van deze nieuwe technieken en het vinden van de juiste leveranciers. Wij hebben voor ieder technisch probleem een oplossing hetgeen mogelijk is door onze permanente aandacht voor de factor techniek. Dit is voor ons gemakkelijk omdat ons beroep tegelijkertijd onze hobby is en het is telkens weer een uitdaging om de nieuwste technieken zo snel mogelijk onder te knie te krijgen. Dan kunt u er ook weer voordeel bij halen.
Behalve een niet nalatende aandacht voor nieuwe technieken steken wij veel tijd in leveranciersselectie. Er zijn veel spelers in de markt actief. Bij ons ligt de taak om daar de beste partijen uit te selecteren.

Kwaliteit & Service

Hatech werkt uitsluitend met topkwaliteitmerken zoals Facom, Metabo en NSK. Dit zijn stuk voor stuk betrouwbare leveranciers. Dit in combinatie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding maken het ook voor onze relaties tot een interessante leverancier.

Goede service mag niet ontbreken binnen dit kader. Kleine reparaties aan bijvoorbeeld gereedschappen worden door Hatech snel en secuur gerepareerd. Ook balieverkoop is een wezenlijk onderdeel van de service. De uitgebreide voorraad wordt door vakkundig, ervaren personeel ontsloten. Samen vinden wij voor u de juiste onderdelen. Spoedopdrachten worden door onze technische dienst op locatie geleverd. Dan hoeft u niet eens meer de deur uit.