WERKEN OP HOOGTE, BAN HET RISICO OP VALLEND GEREEDSCHAP UIT

header_p1

WERKEN OP HOOGTE, BAN HET RISICO OP VALLEND GEREEDSCHAP UIT

Elk jaar veroorzaakt vallend gereedschap duizenden ongevallen, met grote gevolgen voor de gezondheid en productiviteit. Door te kiezen voor oplossingen die speciaal zijn ontwikkeld voor het werk op hoogte, kunt u deze risico’s uitbannen. Bovendien levert dit tijdwinst op en verbetert het de productiviteit. De nucleaire sector gebruikt de term FME (Foreign Material Exclusion) voor oplossingen die deze risico’s aanpakken.

  • MEER VEILIGHEID
    Als een gereedschap valt, kan er iemand gewond raken. Zo’n ongeval kan niet alleen heel ernstige gevolgen hebben voor het slachtoffer, maar ook voor het bedrijf.
  • MINDER TIJDVERLIES
    Als een gereedschap valt, moet het worden opgehaald of opgezocht. Naar beneden klimmen, naar het gereedschap zoeken, het van een lastige plek zien te krijgen … Dit neemt allemaal tijd in beslag, waardoor de medewerker vertraging in zijn werk kan oplopen.
  • BESPARING VAN GELD
    Als een gereedschap valt, kan het schade veroorzaken aan een dure installatie of kostbare machine, een productieproces verstoren of onderbreken of op een onbereikbare plaats terechtkomen, waardoor het moet worden vervangen.

hauteur vignette_sls