T. 0497 512502 E. info@hatecheersel.nl
Ma-Vr 08:00 - 17.00 Za - Zo Gesloten
Hatech EerselEen bijzonder groot assortimentSectorenFacom PRO dealerElektrische machinesContact

Hatech Eersel

De Industriële Groothandel van de Kempen

Learn More

Een bijzonder groot assortiment

Ons assortiment is onder te verdelen in 9 groepen, lees meer ....

Learn More

Sectoren

Voor elke sector zijn wij een meerwaarde, dat hebben we in de afgelopen 26 jaar mogen bewijzen

Facom PRO dealer

Al meer dan 26 jaar zijn wij PRO dealer van Facom

Learn More

Elektrische machines

Een ruim assortiment in elektrische gereedsschappen, voor elk doel een oplossing

Contact

Geïnteresseerd, neem contact met ons op

Learn More

Schuren & Slijpen

Bekijk het assortiment

klik op onderstaande afbeelding

Simplify your work

Voor velen zijn het slechts gereedschappen, voor ons is slijpgereedschap een echte passie. Wij volgen geëngageerd ons doel om zeer goede diensten en producten nog beter te maken. Hierbij staan de dagelijks uitdagingen van u als gebruiker en uw tevredenheid centraal. Al jarenlang bestaat Rhodius slijpschijven standaard tot het assortiment van Hatech Eersel B.V. En niet voor niets, prijs-kwaliteit, Rhodius mag zich en kan zich meten tot de beste in deze wereld. Echter zijn de prijzen die wij met Rhodius hanterenvele male interessanter dan collega-merken. Met meer dan 26 jaar ervaring in de Industriebranche mogen we zeggen dat we een ruime ervaring hebben.

Onze medewerkers hebben meerdere trainingen mogen volgen in het opleidingscentrum van Rhodius GMBH te Duitsland en aldaar wederom zelf kunnen ervaren wat de kwaliteit van Rhodius Schleifwerkzeuge [zoals ze dat in Duitsland zo mooi zeggen] is. We kunnen dus uit eigen ervaring u vertellen, dat het product wij u aanbieden, gewoon GOED is. Mits u de juiste slijpschijf icm de juiste machine neemt. Maar daar adviseren wij u graag in.

Hoe verschillend de toepassingen en materialen ook zijn, onze gereedschappen leveren maximaal nut en kennen een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. De specialisten van Rhodius analyseren permanent de markten, toepassingen en materialen. Onze technici optimaliseren en ontwikkelen op basis hiervan exact de juiste producten – altijd met het oog op de eisen van onze klanten – tot en met individuele oplossingen.

Problemen zien als mogelijkheden is een sleutel tot succes. Een voorbeeld van deze denkwijze zijn de BRAINTOOLS – een zelfstandige serie producten die voorziet in unieke oplossingen voor verschillende taken. Heel eenvoudig, omdat we dingen altijd eenvoudiger kunnen maken.

Uiteraard hebben wij ook andere merken dan Rhodius in huis, zoals 3M